יום ראשון, 10 במאי 2015

(גם) סושי זה אומנות!

אתמול היינו בסדנה מאולתרת אצל חברים ליצירת סושי. ששי השף הסבלני לימד, הדריך (קצת נזף - טוב נו, לא הקשבנו..) ובסוף גם ישבנו לאכול..

אמנם אני לא אוהבת סושי, אבל נעשה ניסיון רציני להכין משהו שאני אוהב - בלי אצות, מטוגן, בלי דגים.. לא כל כך סושי - אבל מה זה טעים..

מצורפות התמונות, יש הרבה..
תודה גילי! תודה ששי!


העבודה של ההתחלה..

הכל חתוך ומוכן..


ששי ה"מורה" מסביר..


אצלנו לא מקשיבים..


ומתחילים..



 וואלה!!


עכשיו תורנו..



יש (מסתבר) כל מיני סוגים.. פה האצה בפנים..


כבר יש תוצרים!


ציפוי - טמפורה


נזכרתי לצלם אחרי שאכלנו..


לסיום סיומת.. הסו שפית המהממת ביותר.. שסירבה ללכת לישון..


תודה שביקרתם!!
לעוד המון סדנאות כאלו..

5 תגובות:

  1. אוו נראה מעולה!
    אני אוהבת סושי!

    השבמחק
  2. נראה טעיםםםםם! מחכה כבר להתנסות בסדנא כזו בעצמי :)

    השבמחק
  3. נראה שווה וטעים!!!
    המטוגן בטמפורה נראה לי הכי!!
    ומתוקה הסו שפית ♥

    השבמחק
  4. אני לא אוהבת סושי.
    כל הדברים האלה מהים די דוחים אותי...
    אבל העיקר שנהנית.
    הסו שפית בובה. היא שלך?

    השבמחק

אשמח אם תגיבו..